TXL i kollision i padborg med DB Schenker godstog

30.11.2013 kolliderede to godstog i sydenden af Padborg station. Det resulterede i at TXL ES 64 F4-115 afsporedes på et antal aksler, og ligeledes en autotransport vogn afsporeres, hvor flere af bilerne på vognen blev skadet. TXL ES 64 F4-115 fik store skader på fronten.

DSB’s hjælpevognstjeneste har været i Padborg siden lørdag aften, og har arbejde på at få sporsat både lokomotiv og autotransportvogn. Der er i forbindelse med kollisionen opstået store skader på både spor og sporskifter, og det vides endnu ikke hvor længe det varer, før sporene igen kan tages i brug. Ind til da er det kun muligt at ankomme og afgå i spor 1 og 13, hvilket kan gå hen og give lidt logistiske udfordringer af hensyn til afviklingen af trafikken.

Se evt. flere billeder fra i dag i galleriet: HER (More pictures – Mehreren Bilder)Comments are closed.