Om Togbilleder.dk

Domænet togbilleder.dk købte jeg tilbage i januar måned 2004, med det formål at ligge mine jernbane billeder ud på nettet, så andre med samme interesse også kan få glæde af dem. Derfor er alle billeder i galleriet taget af mig selv (Thomas Hupfeldt).

I de år jeg har taget billeder af tog, har jeg haft 6 forskellige digtalkameraer, først et Canon IXUS V2, så et Olympus C750-UZ, et Canon 300D Digitalt spejlrefleks, et Canon 350D, et Canon 30D, Canon EOS 5D Mark II, og i sommeren 2012 opgraderede jeg til Canon EOS 5D Mark III.

Det er langt fra alle billeder jeg taget, der bliver lagt op på togbilleder.dk. Jeg sidder og vælger hvert enkelt billede ud individuelt, så dem der kommer op at ligge, er efter min mening værd at vise frem, og af en vis kvalitet.

Som noget nyt i DSLR verdenen, kan man nu optage video med sit spejlrefleks kamera i super HD kvalitet, hvilket har fanget min interesse. Af samme årsag er domænet www.Togvideo.dk blevet tilknyttet siden. Jeg har efterhånden lagt en del videoer op på Youtube.com, men som noget nyt, er videoerne også blevet en integreret del af hjemmesiden her. Du finder videoerne under Youtube i menuen.

Ellers vil jeg blot sige god fornøjelse med hjemmesiden, skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.