Gammelt bliver til nyt

Et af sveriges større gods selskaber Green Cargo besidder en stor del T44, alle deres maskiner er ved at gennemgå en renovering hos Bombardier Transportation i Randers, hvor de får de bl.a. ny og mere miljørigtig motor.

Transporten af maskinerne varetages af DB Schenker, hvor de bliver kørt fra Randers og i det tilfælde her til Kolding hvor de står natten over før de transporteres den sidste del af vejen til sverige. Af hensyn til at de ikke bliver overmalet med grafitti, er der vagt fra de ankommer til de afgår igen.

Jeg har lagt en video og et billede op på siden. Jeg fanget transporten af maskinerne mellem Randers og Kolding ved viadukten på Stallerupvej som I kan se på kortet neden under.


Vis stort kort

Det var DB Schenker Mz 1460 der trak toget som GM 6426.

Billedet er fra Kolding station, hvor Mz 1460 efterlod dem. Bemærk vagten der holder i sin bil til højre i billedet.

no images were found

Comments are closed.