Om Togbilleder.dk

Domænet togbilleder.dk købte jeg tilbage i januar måned 2004, med det formål at ligge mine jernbane billeder ud på nettet, så andre med samme interesse også kan få glæde af dem. Alle billeder er med mindre det er angivet, taget af mig selv.

Billederne på hjemmesiden er taget med et forskelligt udvalg af digitale kamera som jeg har haft gennem tiden. Jeg begyndte dog først for alvor at fokusere på motivet og være bevidst om det tekniske i at tage et billede, da jeg købte mit Canon spejlrefleks kamera. Det er siden hen blevet opgraderet et par gange, og i dag render jeg rundt med et Canon 5d Mark IV.

Det er langt fra alle billeder jeg taget, der bliver lagt op på togbilleder.dk. Jeg sidder og vælger hvert enkelt billede individuelt, så dem der bliver lagt op, er efter min mening værd at vise frem og af en vis kvalitet.

Som noget nyt i DSLR verdenen, kan man nu optage video med sit spejlrefleks kamera i HD kvalitet. Af samme årsag er domænet www.Togvideo.dk blevet tilknyttet siden. Jeg har efterhånden lagt en del videoer op på Youtube.com, men som noget nyt, er videoerne også blevet en integreret del af hjemmesiden her. Du finder videoerne under Youtube i menuen.

Ellers vil jeg blot sige god fornøjelse med hjemmesiden, skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.